Ota yhteyttä

VASTUULLISUUS
SYNTYY TEOISTA

Aurinkovoimala auttaa pienentämään Virtatalon hiilijalanjälkeä

Kiinteistön katolle asennettu aurinkovoimala on tuottanut vuodessa virtamäärän, joka riittäisi noin 1 500 junamatkaan Helsingin ja Myyrmäen välillä.

LUE LISÄÄ

Meillä käytetään uusiutuvaa, sertifioitua sähköä

Virtatalossa käytetään kotimaisella tuulivoimalla tuotettua sertifioitua sähköenergiaa.

Autojen latauspisteet omassa hallissa

Kiinteistön parkkihalliin on asennettu runsaasti sähköautojen latauspisteitä.

Hyvinvointia tukeva työympäristö

Sosiaalisen vastuun saralla tavoitteenamme on tarjota kaikille Virtatalossa työskenteleville ihmisille viihtyisä ja toimiva työympäristö, jossa kiinteistön tilat ja palvelut tukevat työssä jaksamista. Virtatalossa arkea sujuvoittavat mm. viihtyisä lounasravintola, työmatkapyöräilyä tukevat lämpimät pyöräparkit sekä kiinteistön oma kuntosali. Virtatalossa toimii myös Vantaan Tanssiopisto, jonka monipuoliseen valikoimaan kuuluu sekä tanssilajeja sekä kehonhuollon lajeja, kuten joogaa ja pilatesta.

Virtatalon ahkerat uurastajat – mehiläispesät toimistotalon katolla

Kaupunkimehiläiset ovat luonnon aitoja lähettiläitä. Osana vastuullisuustyötämme olemme tuoneet mehiläispesiä toimistotalojemme katoille eri puolilla pääkaupunkiseutua.

VUOKRAN­ANTAJANA VASTUULLINEN KIINTEISTÖN­OMISTAJA

Työeläkeyhtiö Elossa vastuulliseen kiinteistöliiketoimintaan kuuluu energiatehokkuuden parantaminen ja uusiutuvien energianlähteiden käytön lisääminen, materiaalien kierrätys ja ympäristövaikutukset huomioiva kiinteistö- ja kaupunkikehittäminen. Elon on tarkoitus vähentää kiinteistöjensä energiankulutusta 7,5 prosenttia vuoteen 2025 mennessä.

Elo on mukana sekä toimitilojen että asuntojen energiatehokkuussopimuksissa, ja konkreettisina tavoitteina on pienentää kiinteistöjen energiankulutusta, vedenkäyttöä ja hiilijalanjälkeä sekä kehittää jätehuoltoa ja kierrätystä. Kiinteistöjen ylläpitotoiminnan keskeisenä näkökulmana on sijoitusten ympäristökuormituksen minimointi.

Virtatalo logo

TULE VIRTATALOON

Meillä on tilaa eri kokoisiin tarpeisiin.
Muuta taloon tai vuokraa kokoustilat